Een stoelmassage voor u en uw medewerkers?

Als mensen gemotiveerd zijn en zich goed voelen, kunnen ze bergen verzetten. Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil; voor de organisatie, de klanten en hun omgeving.

Albert Kelder ziet uw medewerkers als de ziel van uw organisatie. Hoe beter zij zich voelen, hoe beter de organisatie functioneert. Een stoelmassage van Albert Kelder draagt bij aan het gevoel van welbevinden van uw medewerkers. Een stoelmassage is een goede investering en een gebaar dat door uw medewerkers zeker wordt gewaardeerd.

Door zijn jarenlange praktijkervaring en tevreden klantenkring bent u zeker in goede handen!

De kwaliteit van de stoelmassage en de stoelmasseur

De kwaliteit van de stoelmasseur is bepalend voor het succes van de stoelmassages. Albert Kelder volgde hiervoor een beroepsopleiding. Doorlopende training, nascholing en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat u als klant tevreden zult zijn over onze stoelmassage.

De organisatie van de stoelmassages

Albert Kelder verzorgt stoelmassages en sportmassagebehandelingen voor diverse organisaties en bedrijven in de regio Tilburg. In de regio is Albert Kelder woonachtig zodat hij eenvoudig en zonder extra kosten op uw eigen locatie van dienst kan zijn.
Bij de organisatie van de stoelmassage zorgt Albert Kelder voor een professionele begeleiding en neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.